Supa de pui Kosher cu bile Matzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 348 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Dacă aveți frunze de dafin, piper măcinat, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Pui Matzo Ball (Kosher), Supă de pui cu bile Matzo, și Supă de pui cu bile Matzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face supa pe plită, combinați puiul, ceapa, țelina, morcovii, mărarul, frunza de dafin și 3 litri de apă într-o oală mare. Aduceți apa la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de cel puțin cinci ore. Îndepărtați ocazional suprafața supei pentru a îndepărta orice spumă care se dezvoltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Pui întreg
țelină
Ceapă
Apă
Mărar
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scoateți puiul și legumele din bulion; aruncați legumele. Se strecoară bulionul, se răcește și se dă la frigider peste noapte. Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, scoateți carnea de pui din oase și tocați sau tocați carnea; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Legume
Carne
Bulion
3
Pentru a face supa într-o oală sub presiune, adăugați pui, ceapă, țelină, morcovi, mărar, frunze de dafin și apă în oala sub presiune conform instrucțiunilor din Pasul 1, sigilați oala sub presiune și aduceți-o la presiune maximă. Reduceți căldura, menținând presiunea completă și gătiți timp de 30 de minute. Lăsați presiunea să scadă în mod natural.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Morcov
Pui întreg
țelină
Ceapă
Apă
Mărar
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
4
Scoateți puiul și legumele din bulion. Se strecoară bulionul; aruncați legumele. Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, îndepărtați carnea de pui din oase, conform instrucțiunilor din Pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Pui
Legume
Pui întreg
Bulion
5
Combinați uleiul vegetal, ouăle, busuiocul, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe sare și piper negru într-un bol; se amestecă bine. Se amestecă masa matzo, se acoperă vasul cu folie de plastic și se dă la frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Piper Negru
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Pătrunjel
Busuioc
Ouă
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Aduceți cel puțin 3 litri de apă sau, după cum este necesar, și 1 linguriță de sare la fiert într-o oală mare. Folosind mâinile ude, modelați ușor amestecul matzo în bile de aproximativ 2 centimetri și aruncați-le în apa clocotită. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Matzo
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Îndepărtați grăsimea de pe bulionul de pui răcit și puneți bulionul într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați sare după gust și puiul gătit rezervat, dacă doriți (Vezi nota bucătarului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Sare
9
Transferați bilele matzo fierte în supa de pui și încălziți pentru a servi.