Supă De Pui Italiană
Reteta supa de pui Italian ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 703 calorii, 26g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, tăiați pui de friteuză, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Pui Italiană, Supă Italiană De Orez De Pui, și Supă Italiană De Cârnați De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele intr-o oala conform instructiunilor pachetului, fiind sigur ca nu le gatiti prea mult.
Scurgeți și clătiți în apă rece pentru a se răci. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline și se lasă deoparte.
Așezați puiul într-o oală mare sau cuptor olandez și acoperiți-l în bulion de pui. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe puiul, acoperit, timp de 30 de minute. Opriți focul și lăsați acoperit 30 de minute.
Scoateți puiul din oală și tocați carnea. Aruncați oasele și puneți carnea deoparte. Tăiați roșiile conservate și readuceți-le în suc. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline și oregano și opriți focul, amestecând în minutul următor pentru a împiedica arderea oregano. Pune asta deoparte. Fie turnați bulionul de pui într-un recipient separat, fie folosiți o oală nouă pentru a călca ceapa, ardeiul verde, țelina și jalapenos în 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați bulion de pui, pui mărunțit și roșii cu sucul lor. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic.
Adăugați paste fierte, smântână și tot oregano și ulei de măsline din tigaia mică. Se amestecă pentru a combina. Opriți căldura.
Serviți cu mult parmezan presărat deasupra-cu cât mai mult, cu atât mai bine! Pâinea italiană crudă este bună și ea.