Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh

Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh
Supa de pui de primăvară cu bile Matzoh ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 576 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți boabe de piper, masă matzoh, tulpini lungi de mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pui cu bile Matzoh, Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit, și "Bile Matzoh" persane cu naut și pui (Gondi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați prazul într-un castron cu apă rece, agitându-i pentru a îndepărta tot nisipul și nisipul, apoi ridicați-l și transferați-l într-un vas de 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
BolBol
2
Adăugați toate ingredientele rămase de bulion în oală și aduceți la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, spumă degresată ocazional, 3 ore.
1
Se amestecă împreună masa matzoh, pătrunjelul, mărarul, 1/2 linguriță sare kosher și 1/4 linguriță piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Sare KosherSare Kosher
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lucrați grăsimea de pui topită în amestec cu degetele până se încorporează, apoi amestecați 1/2 cană de bulion din pui și gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Amestecul va fi rigid.
4
Bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt bol până când formează doar vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă o treime din albușurile de ou în amestecul matzoh pentru a se ușura, apoi se pliază în albușurile rămase ușor, dar bine. Rece, acoperit, 30 de minute. Dacă după răcire, matzoh nu este încă ferm, adăugați 1 lingură de masă suplimentară matzoh.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1
Transferați puiul din bulion pe o tăietură pentru a se răci. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, rupeți puiul în bucăți, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2
Scoateți morcovii din bulion și, odată răciți, tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
3
Tapetați o sită mare cu un strat dublu de prosoape de hârtie umezite.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
4
Se toarnă bulionul prin sită într-o oală de 5 până la 6 litri, apăsând puternic și aruncând solidele. Întoarceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Cu mâinile umezite, formați ușor amestecul matzoh răcit în bile de aproximativ 1 inch, aruncându-le ușor în supă fierbinte așa cum s-a format (aceasta ar trebui să producă aproximativ 20 de bile matzoh; umeziți mâinile după cum este necesar pentru a preveni lipirea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
SupăSupă
6
Fierbeți bilele matzoh, acoperite, până când sunt fierte, aproximativ 45 de minute (pentru a testa: înjumătățiți o minge matzoh. Ar trebui să aibă un interior uniform umed; dacă nu este gătit, va fi uscat în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
7
Se amestecă morcovii și puiul în supă fierbinte pentru a se încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
SupăSupă
8
Se ornează cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
1
* Supa (cu bile matzoh) poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, neacoperită, până se răcește complet, apoi se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista