Supă De Pui De Nucă De Cocos Thailandeză

Supă De Pui De Nucă De Cocos Thailandeză
Thai supa de pui de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1048 calorii, 75g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.61 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Această rețetă este plăcută de 33 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ciuperci de paie, ardei iute Thailandezi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui (Tom Kah Gai), Supă thailandeză de pui și nucă de cocos, și Supă Thailandeză De Nucă De Cocos De Pui (Tom Kha Gai).

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la fiert la foc mediu într-o oală cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați frunzele de tei, ardei iute, usturoiul, ghimbirul și lămâia. Coborâți focul la mediu-mic; acoperiți oala și fierbeți ușor pentru a lăsa condimentele să infuzeze bulionul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Descoperiți oala și amestecați puiul, laptele de nucă de cocos, ciupercile, sosul de pește, zahărul și sucul de lămâie. Se fierbe la foc mic pentru a încălzi puiul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se presară cu sare și piper. Puneți supa într-un tureen de supă sau boluri individuale de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
5
Garnisiți cu cilantro. Aveți grijă să evitați mestecarea frunzelor de lămâie, ghimbir sau tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
6
Așezați puiul și legumele într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se toarnă doar suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 3 litri); prea mult va face ca bulionul să aibă un gust slab. Aruncați cimbrul, frunzele de dafin și boabele de piper și lăsați-l să fiarbă încet. Coborâți focul la mediu-mic și fierbeți ușor timp de 1 până la 1 1/2 ore, parțial acoperit, până când puiul este gata. Pe măsură ce gătește, degresați orice impurități care se ridică la suprafață; adăugați puțină apă dacă este necesar pentru a menține puiul acoperit în timp ce fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți cu grijă puiul pe o tăietură. Când este suficient de rece pentru a manipula, aruncați pielea și oasele; tăiați manual carnea într-un recipient de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Strecurați cu grijă stocul printr-o sită fină într-un alt vas pentru a îndepărta solidele vegetale. Folosiți stocul imediat sau dacă intenționați să îl depozitați, așezați vasul într-o chiuvetă plină cu apă cu gheață și amestecați pentru a răci stocul. Acoperiți și refrigerați până la o săptămână sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Dificultate: Intermediar
11
Timp de gătit: 1 oră, 30 de minute

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Rezerva Gewurztraminer este fabricată din struguri selectați (prim). Izbucnind cu aroma de miere, trandafiri roșii și fructe tropicale,cu toate acestea, uscat și bogat pe cerul gurii, acest vin este minunat să bea într-o după-amiază caldă de la sine sau asociat într-o masă cu păsări de curte bogate, cremoasevase. Se eliberează atât în gură, cât și în nas litchi, petale de trandafir și aromă de condimente.
Rezerva Gewurztraminer este fabricată din struguri selectați (prim). Izbucnind cu aroma de miere, trandafiri roșii și fructe tropicale,cu toate acestea, uscat și bogat pe cerul gurii, acest vin este minunat să bea într-o după-amiază caldă de la sine sau asociat într-o masă cu păsări de curte bogate, cremoasevase. Se eliberează atât în gură, cât și în nas litchi, petale de trandafir și aromă de condimente.
The Gewurztraminer Reserve is made from selected (prime) grapes. Bursting with the aroma of honey, red roses and tropical fruit,yet dry and rich on the palate, this wine is lovely to drink on a warm afternoon by itself or paired in a meal with rich, creamy poultrydishes. It releases both to the mouth and the nose litchi, rose petal and spice aroma.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista