Supă De Pui De Casă
Supa de pui de casă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1105 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Supă de bile Matzo cu chifteluțe de pui și bulion de pui de casă, Cremă de casă de supă de pui, și Supă De Tăiței De Pui De Casă.
Instrucțiuni
Puneți puiul, morcovii, țelina și ceapa într-un vas mare de supă și acoperiți cu apă rece.
Se încălzește și se fierbe, neacoperit, până când carnea de pui cade de pe oase (degresați spuma din când în când).
Scoate totul din oală. Se strecoară bulionul. Alegeți carnea de pe oase și tocați morcovii, țelina și ceapa. Condimentați bulionul cu sare, piper și bulion de pui după gust, dacă doriți. Întoarceți puiul, morcovii, țelina și ceapa în oală, amestecați împreună și serviți.