Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit

Supă de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit
Supa de pui cu sparanghel și Shiitakes, servită cu bile Matzoh de fenicul prăjit este o fără lactate supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 121 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sulițe de sparanghel, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă de pui cu bile Matzoh, Supă de pui de primăvară cu bile Matzoh, și Pui prăjit la tigaie cu sparanghel și Shiitakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți bilele matzoh: Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați tulpinile de fenicul și rezervați pentru o altă utilizare (excelent pentru bulionele și tocanele de pește). Dacă există niște frunze atractive cu pene, puneți deoparte aproximativ 2 linguri din ele pentru a garnisi supa. Împărțiți bulbii și tăiați tulpinile, miezul dur de jos și orice părți dure. Alegeți o tigaie superficială suficient de mare pentru a se potrivi feniculului într-un singur strat și puneți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
FeniculFenicul
PeștePește
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați feniculul și aruncați până când este bine acoperit. Prăjiți feniculul până la aur PAL, aproximativ 20 de minute, apoi întoarceți feniculul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult. Se amestecă bulionul, usturoiul, sarea și piperul după gust și 1/2 linguriță de cimbru. Acoperiți tigaia cu folie și gătiți timp de 35 până la 45 de minute mai mult sau până când feniculul este foarte moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Scoateți folia, amestecați și prăjiți încă câteva minute pentru a evapora cea mai mare parte a lichidului.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Transferați feniculul și usturoiul într-un robot de bucătărie și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați restul de 1/4 linguriță de cimbru, sare (va avea nevoie de aproximativ 1 linguriță), piper după gust și semințele de fenicul, dacă se utilizează. Cu mașina pornită, adăugați restul de 1 lingură de ulei prin tubul de alimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Răsturnați amestecul într-un castron mare. Ai nevoie de 1 cană de piure, așa că nosh pe orice extra.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați masa matzoh și amestecați bine. Dacă puteți forma o bucată într-o bilă foarte moale de mărimea unei nuci (aluatul va deveni mai ferm când îl răciți), nu mai adăugați masă matzoh. Dacă este necesar, adăugați suficientă masă matzoh pentru a vă permite să faceți acest lucru. Se dă la frigider cel puțin 2 sau până la 4 ore, astfel încât masa matzoh să poată bea în lichid și să condimenteze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
CondimenteCondimente
NuciNuci
BeaBea
10
Când este gata de gătit, aduceți 4 litri de apă și 1 lingură de sare la fierbere rapidă într-o oală mare, largă, cu capac. Scufundându-vă mâinile în apă rece, dacă este necesar, rulați aluatul în bile de mărimea nucului. Când toate bilele sunt rulate și apa fierbe furios, reduceți focul la fierbere ușoară. Glisați cu grijă bilele pe rând și acoperiți bine oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ApăApă
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Reduceți focul la foc mic și gătiți la foc mic timp de 30 de minute, fără a scoate capacul. (Se vor găti prin căldură directă, precum și prin abur, ceea ce le face să se umfle și să se umfle, iar ridicarea capacului va permite o parte din acel abur să scape.) Scoateți o găluște și tăiați-o în jumătate. Ar trebui să fie ușor, pufos și complet gătit. Dacă nu este, continuați să gătiți încă câteva minute.
12
Îndepărtați ușor bilele cu un skimmer sau o lingură mare cu fante—sunt prea fragile pentru a le turna într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
13
Când bilele matzoh sunt aproape gata, începeți supa:aduceți bulionul la foc mic într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Adăugați bilele matzoh, ciupercile și sparanghelul și fierbeți timp de aproximativ 5 minute, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
CiuperciCiuperci
MatzoMatzo
15
Folosind o lingură cu fante, transferați bilele matzoh în boluri de supă puțin adânci și turnați supa fierbinte și legumele peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MatzoMatzo
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
PolonicPolonic
16
Se ornează cu frunzele de fenicul tocate rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
1
Puteți găti bilele matzoh cu până la 2 până la 3 ore în avans.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
2
Scurgeți-le și acoperiți-le cu puțin bulion pentru a le menține umede înainte de a le lăsa deoparte până când sunteți gata să le reîncălziți.Experimentați prepararea bilelor matzoh cu un piure de alte legume, cum ar fi sfecla, morcovii, prazul, ciupercile sau șalotele. Legumele prăjite absorb mai puțină umiditate decât cele fierte sau aburite (și, prin urmare, necesită mai puțină masă matzoh, făcându-le mai ușoare). De asemenea, sunt mai aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
BulionBulion
PrazPraz
3
Retipărit cu permisiunea Jewish Holiday Cooking, tezaurul unui iubitor de alimente de clasici și improvizații de Jayne Cohen. 2008 Wiley
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista