Supă de pui cu orez de iasomie și ghimbir
Supa de pui cu orez de iasomie și ghimbir este un fără gluten și fără lactate supă. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, ghimbir, orez cu iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: supa de pui cu orez iasomie si ghimbir, Pui de soia cu ghimbir peste orez cu iasomie, și Miere de ghimbir pui glazurat cu ceai verde orez de iasomie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți orezul cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul este fraged și porridgelike, aproximativ 25 de minute.
Între timp, tăiați bucata de ghimbir în bucăți: tăiați subțire ghimbirul în cruce; stivați feliile, îndepărtând felia rotunjită de jos, astfel încât stiva să fie stabilă și ușor de lucrat; tăiați feliile pe lungime în bucăți subțiri.
Adăugați bulionul de pui, sosul de pește, sarea și zahărul în orez, aduceți la foc mic și continuați să gătiți la foc mic timp de 10 minute. Se amestecă jumătate din ghimbir și se fierbe timp de 10 minute mai mult.
Puneți supa în boluri puțin adânci, garnisiți cu puiul mărunțit, scallions feliate, cilantro tocat și ghimbirul rămas și serviți.