Supă De Pui
Supa de pui este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 303 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de mirin, coapse de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Pui Rapid Și Broccoli, și Pui și legume prăjite rapid de 15 Minute.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați puiul în bucăți de 1/2 inch și condimentați peste tot cu sare, după gust și pudra de cinci condimente.
Într-o tigaie mare de sote cu laturile înalte la foc mediu-mare, adăugați uleiul de arahide.
Când uleiul este fierbinte, adăugați căței de usturoi întregi și chile și sotati până abia încep să se înnegrească.
Scoateți și aruncați usturoiul și chile, lăsând uleiul aromat.
Adăugați puiul în tigaie și sotati până devine auriu, dar nu fiert. Se amestecă bok choy și morcovii și se sotează timp de 1 minut.
Se amestecă mirinul și se gătește timp de 30 de secunde, apoi se adaugă sosul de soia și bulionul de pui și se încălzește. Puneți supa în boluri mari și largi și garnisiți cu coriandru tocat.