Supă De Praz De Cartofi

Supa de Praz de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 237 calorii. Este perfect pentru Iarna. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5574 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de sare de mare, cimbru de cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Cartofi-Praz, Supă De Praz De Cartofi, și Supă De Praz De Cartofi.
Instrucțiuni
Tăiați rădăcinile prazului.
Tăiați prazul pe lungime, ventilați-l sub apă curentă pentru a disloca orice murdărie sau noroi care se ascunde în interior.
Tăiați blaturile dure de culoare verde închis și aruncați-le (fie compost, fie înghețați pentru a face stoc).
Feliați părțile albe și verde deschis ale prazului transversal în felii groase de 1/4 inch.
Așezați feliile într-un castron cu apă rece și agitați-le cu mâinile pentru a disloca orice murdărie rămasă. Apoi scoateți prazul cu o sită sau o lingură cu fante. (Vezi cum se curăță prazul)
Gatiti prazul in unt pentru a se inmuia: Topiti untul la foc mediu intr-o oala cu fund gros de 3 pana la 4 litri.
Adăugați prazul tocat, amestecați pentru a acoperi cu untul.
Acoperiți oala și reduceți focul la minim, gătiți timp de 10 minute până când prazul se înmoaie. Verificați pentru a vă asigura că prazul nu se rumeneste.
Adăugați bulionul, cartofii tăiați cubulețe, frunza de dafin, maghiranul, cimbru și o linguriță de sare în oală.
Creșteți căldura la mare pentru a aduce la foc mic, apoi reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți timp de 20 de minute, până când cartofii sunt fierți.
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin și crenguța de cimbru. Folosiți un blender de imersie sau un blender în picioare pentru a amesteca aproximativ jumătate din supă dacă doriți o supă groasă sau totul dacă doriți ca supa dvs. să fie mai netedă.
Notă: Dacă utilizați un blender în picioare, purificați supa în loturi, nu umpleți blenderul mai mult de o treime la un moment dat și nu uitați să țineți apăsat capacul în timp ce blenderul merge.
Adăugați patrunjelul și gătiți încă câteva minute.
Adăugați câteva liniuțe de Tabasco după gust.
Adăugați piper proaspăt măcinat și mai multă sare după gust. (Cartofii absorb sare, deci poate fi necesar să adăugați mai multă sare decât vă așteptați.)