Supă De Praz Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de praz Curry. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, piper, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciorba De Conopidă Și Praz Curry Diana Sturgis, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Cartofi Dulci (Supă De Kumara Curry).
Instrucțiuni
Într-un 3-qt. cratiță, se sotează prazul în unt la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă bulionul, apa, morcovii, țelina, bulionul, pudra de curry și piperul. Aduceți la fierbere.
Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește ușor.
Puneți 1 cană de supă într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează. Reveniți la pan.
Adăugați lapte; încălziți (nu fierbeți).