Supă De Porumb Mexicană

Supă De Porumb Mexicană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de porumb mexicană. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție conține 247 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oregano, 2 cepe, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Porumb Mexicană, Supă De Porumb De Stradă Mexicană, și Supă Proaspătă De Porumb Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Dacă folosiți porumb proaspăt, răzuiți sâmburii din știuleți folosind un cuțit ascuțit sau o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb ProaspătPorumb Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Puneți jumătate din boabele de porumb în blender cu roșii, 2 căni de bulion și oregano. Puree până la neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți slănină, întorcându-se o dată până se rumenesc și crocante, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Îndepărtați slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați ceapa în grăsimea de slănină în cratiță și gătiți, amestecând frecvent până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați usturoiul și amestecați încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați piure de roșii-porumb în cratiță cu restul de 2 căni de bulion. Aduceți la fierbere scăzută și adăugați sâmburi întregi de porumb rămase. Se fierbe la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 20 de minute. Amestecați ocazional și îndepărtați orice spumă pe măsură ce se dezvoltă cu o lingură mare de metal plat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se amestecă în jumătate din pătrunjel și smântână, dacă se dorește, și se încălzește through.To se servește, garnisit cu slănină sfărâmată, pătrunjel rămas, brânză sfărâmată și chipsuri sau fâșii de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Se SfărâmăBrânza Se Sfărâmă
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista