Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de porumb de vară și fasole albă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 286 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână sâmburi de porumb, bulion de pui cu mai puțin sodiu, șuncă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole neagră de vară cu porumb și roșii, Salată De Fasole Și Porumb De Vară, și Suc De Fructe De Vară Și Fasole Albă Saut 8 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de canola într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și șunca și gătiți 3 minute, amestecând frecvent. Se amestecă porumbul și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când se încălzește bine.