Supă De Picătură De Ou De Porumb-Crab
Rețeta supă de picătură de ou de porumb-Crab este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 6 porții cu 107 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână un strop de piper, sare, sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o supă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de picătură de ou de porumb dulce, Supă chineză de pui și porumb (picătură de ou), și Supă de ouă de rață, porumb și varză.
Instrucțiuni
Se amestecă bulion, porumb, sos de soia, sherry, ghimbir, sare și piper alb într-o cratiță de 3 litri.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece. Se amestecă amestecul de amidon de porumb, fructele de mare și ceapa în amestecul de bulion.Gatiti 1-2 minute sau pana se ingroasa; se ia de pe foc.
Bateți albușurile ușor (nu până când sunt spumoase); se toarnă încet în amestecul de bulion, amestecând constant cu furculița până când albușurile formează fire. Se amestecă 1 linguriță de oțet și uleiul de susan.
Se servește cu sos de piper și oțet suplimentar.