Supa de pește provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.8 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 600 de calorii, 56G de proteine, și 18g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți pernod, crenguțe de cimbru, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pește Provensal, Supă provensală de pește cu Rouille de șofran, și Pește Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați usturoiul, coaja de portocală, crenguțele de cimbru, semințele de fenicul și coriandru și șofranul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, 5 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește la foc mare până devine lucioasă, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Cimbru Proaspăt
Pasta De Tomate
Coaja De Portocala
șofran
Fenicul
Usturoi
4
Adăugați roșiile, sucul de scoici, vinul și portul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Tomate
Port
Vin
5
Adăugați grupul și creveții, acoperiți parțial și fierbeți timp de 45 de minute. Aruncați crenguțele de coajă și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Grouper
Creveți
6
Lucrând în loturi, transferați supa într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Clătiți oala. Puneți o moară de alimente prevăzută cu o lamă grosieră peste oală și treceți supa prin moara de alimente. Aduceți supa la foc mic. Se amestecă Pernodul și se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pernod
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.