Supă De Pește

Supă De Pește
Supa de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 540 calorii. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de porc sărată, cartofi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este bun. Încercați A muri pentru supă de pește, Supă De Pește, și Ciorba de pește a lui Jfk pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de porc sarata intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocanta; îndepărtați carnea de porc sărată, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Puneți carnea de porc sare deoparte.Ceapa Saut în picături fierbinți la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cartofi, 4 căni de apă și vin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 până la 15 minute sau până când cartofii sunt aproape fragezi.Aranjați fileurile peste cartofi; acoperiți și fierbeți 10 până la 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Rupeți peștele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați lapte evaporat și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mediu doar pana se incalzeste bine. Completați fiecare porție cu carne de porc sărată rezervată, pătrunjel și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Sare De PorcSare De Porc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4
Se servește cu grisine sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista