Supa pescarului este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pătrunjel, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de pescar, Supă de pescar cu Tilapia, creveți, roșii și capere, și Placinta pescarului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de ulei în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Saut 10 minute. Se amestecă următoarele 4 ingrediente. Saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Presară făină peste. Se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați vin; gatiti pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați 6 căni de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Adăugați toate fructele de mare la baza de supă. Gatiti doar pana cand este opac in centru, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Mare
Supă
Sare
7
Supă de oală în 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
8
Se presară cu pătrunjel suplimentar și sare de mare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.