Nevoie de un supă fără lactate și vegetariană? Supa de orz de ciuperci foarte ușoară ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 209 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de orz, morcovi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Supă De Orz De Ciuperci Foarte Ușoară, Supă De Orz De Ciuperci, și Supă De Orz De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă și transparentă. Amestecați ciupercile și continuați să gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Se toarnă bulionul de pui și se adaugă orzul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți până când orzul este fraged, aproximativ 50 de minute. Condimentează cu sare și piper înainte de servire.