Supă De Orez Sălbatic Sherried

Supă De Orez Sălbatic Sherried
Supa de orez sălbatic Sherried este o fără gluten supă. O porție conține 252 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi roșii, sare și piper, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă De Orez Sălbatic, Supă De Orez Sălbatic, și Supă De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, amestecați frecvent slănina până când este crocantă, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați picăturile din tigaie sau salvați pentru alte utilizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Între timp, frecați și curățați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
4
În aceeași tigaie, combinați cartofii, orezul, ceapa, 4 căni de bulion și cimbru. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged pentru a mușca, 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați restul de 2 căni de bulion, sherry și frișcă. Aduceți la fierbere la foc mare, zdrobind orice bucăți de cartofi pe partea laterală a tigaiei cu o lingură. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Supă de oală în boluri. Se acoperă în mod egal cu slănină gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista