Supa de nunta tradițională italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 373 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, căței de usturoi, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Taste Of Home are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Nuntă Italiană, Supă De Nuntă Italiană, și Supă De Nuntă Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Zdrobiți carnea de vită și cârnații peste amestec și amestecați bine. Formați în 1/2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Într-un cuptor olandez, chiftele maro în loturi mici; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați bulionul și piperul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă puiul și pastele; gatiti 5-7 minute mai mult sau pana cand pastele sunt fragede. Se amestecă spanacul; gatiti pana se ofileste.