Supă de morcovi și praz
Supa de morcovi și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 160 de calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi, praz, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Supă de praz și morcovi, Supă De Morcov-Praz Curry, și Supă cremoasă de cartofi, morcovi și praz.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați blaturile verzi din Praz; tăiați porții albe în felii și puneți-le deoparte.
Saut ceapa tocata si usturoiul tocat in ulei de masline fierbinte intr-un cuptor olandez mare la foc mediu doar pana se inmoaie. Nu maro.
Se amestecă prazul, morcovii și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 10 minute.
Procesați amestecul de morcovi, în 2 sau 3 loturi, într-un robot de bucătărie sau cu un blender de emulsie manuală până la omogenizare.
Întoarceți amestecul de morcovi la cuptorul olandez și adăugați jumătate și jumătate.
Se încălzește la foc mic până se încălzește.