Supă de morcovi cu ghimbir de Jean Carper
Supa de morcovi de ghimbir de Jean Carper ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 122 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, scorțișoară, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bunica lui Jean ghimbir Snaps, Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, și Supă De Ghimbir De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, sotati ceapa in ulei de masline pana se inmoaie.
Adăugați morcovi, bulion, ghimbir și scorțișoară. Fierbeți până când morcovii sunt bine fierți, 30-40 de minute.
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la omogenizare. Se amestecă sucul și jumătate și jumătate.
Se servește cald sau răcit, garnisit cu fragmente de arpagic.