Supa de midii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 682 calorii, 27G de proteine, și 50g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de coajă de portocală, ceapă, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Midii, Supă De Midii, și Supă de midii cu șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul, feniculul, țelina, frunza de dafin, coaja de portocală și turmericul. Gatiti, acoperiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 15 minute. Se amestecă roșiile și vinul și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Puneți feliile de pâine pe o foaie de copt și periați ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei. Se fierbe pâinea, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Aruncați orice midii care sunt rupte sau nu se închid când sunt lovite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
6
Adăugați apă, sare, piper și midii în oală. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti, scuturand oala ocazional, doar pana cand midiile se deschid, 3 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Pe măsură ce midiile se deschid, scoateți-le din oală cu o lingură pliată. Când midiile sunt suficient de reci pentru a le manipula, scoateți-le din cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți frunza de dafin. Se amestecă crema în supă și se aduce doar la foc mic. Se amestecă midiile și prosciutto-ul și se servește acoperit cu feliile prăjite de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Baguette
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Spaghete Uscate
Roșii De Soare Nu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Recomandarea vinului: în Provence, unde supele de pește sunt capse, sunt spălate cu sticle de vinuri delicioase locale roz. Uita-te la ross mourvdre bazate pe Bandol pentru un meci perfect.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.