Supă De Mere Cheddar
Nevoie de un felul principal vegetarian? Supa de mere Cheddar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 446 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, mere Granny smith și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă cremoasă de mere și rădăcină de țelină cu sandviș Cheddar la grătar, slănină și muștar cu miere de mere, Cheddar-Supă De Mere, și Supă de cheddar cu mere de praz.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un vas la foc mediu; sotati ceapa pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Presărați făina și pudra de muștar peste ceapă și amestecați pentru a acoperi. Gatiti si amestecati amestecul de ceapa pana cand faina si mustarul s-au dizolvat, inca 1-2 minute.
Se amestecă bulionul de pui în amestecul de ceapă până se amestecă bine; adăugați 3/4 merele. Acoperiți vasul cu un capac, reduceți focul la minim și fierbeți până când supa se îngroașă și mărul este fraged, aproximativ 10 minute.
Se amestecă brânza Cheddar în supă, amestecând constant, până când brânza se topește și supa are o textură mătăsoasă, 3 până la 5 minute.
Amestecați supa folosind un blender manual sau transferați supa într-un blender, lucrând în loturi, până când supa este netedă. Se amestecă sosul fierbinte și piperul negru în supă. Supă de lingură în boluri de servire și garnisiți cu restul de 1/4 măr tocat.