Supă de mere-castane cu crutoane de pătrunjel
Supa de mere-castane cu crutoane de pătrunjel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 89 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 54 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, țelină, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Supă de castane cu crutoane de salvie cu aluat, Supă De Castane Cu Pătrunjel Prăjit, și Supă De Rădăcină De Castan Și Țelină Cu Crutoane De Salvie Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați ulei de măsline, șalotă și țelină și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați mere și salvie, condimentați cu sare și piper suplimentar și gătiți, amestecând rar, până când merele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Adăugați castane, bulion, apă și suc de mere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când merele și țelina sunt fragede, aproximativ 15 minute.Folosind un blender, supa pur și simplu în loturi. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se servește garnisit cu crutoane.Asocierea băuturilor: Eric Bordelet Sider Doux, Franța. Acest cidru de mere spumant din Normandia este tehnic uscat, dar are un gust destul de uscat, iar nivelul de dulceață va fi perfect pentru supă. Într-adevăr, cidrul are o oarecare nucă pentru a atinge castanele și suficient fermoar acid pentru a se juca minunat cu crutoanele. În plus, carbonatarea va fi un contrast textural plăcut cu supa cremoasă.