Supă de mazăre și slănină cu ochi negri

Supă de mazăre și slănină cu ochi negri
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ciorba de Pean și slănină cu ochi negri ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 279 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți piper, cartofi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Mazăre cu ochi negri cu slănină, Kale, pâine cu ochi negri și tocană de slănină, și Salată de mazăre cu ochi negri cu slănină Canadiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rumeniti slanina intr-o oala mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți grăsimea și puneți ceapa în oală. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă cuburile de bulion până se dizolvă. Se amestecă mazărea cu ochi negri și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bouillon CubeBouillon Cube
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Așezați cartofii în oală și continuați să gătiți 15 minute sau până când fasolea și cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista