Supă de mazăre și slănină cu ochi negri

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ciorba de Pean și slănină cu ochi negri ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 279 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți piper, cartofi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Mazăre cu ochi negri cu slănină, Kale, pâine cu ochi negri și tocană de slănină, și Salată de mazăre cu ochi negri cu slănină Canadiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rumeniti slanina intr-o oala mare la foc mediu.
Scurgeți grăsimea și puneți ceapa în oală. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Se amestecă cuburile de bulion până se dizolvă. Se amestecă mazărea cu ochi negri și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 45 de minute.
Așezați cartofii în oală și continuați să gătiți 15 minute sau până când fasolea și cartofii sunt fragede.