Supă de mazăre împărțită cu șuncă

Supa de mazăre împărțită cu șuncă de șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 755 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ceapă, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați supă de fasole neagră fumurie cu șuncă și oțet, Supă cremoasă de fasole albă cu șuncă afumată, și Supă pentru primăvară: supă de mazăre simplă, ușor de împărțit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se sotează ceapa, țelina și morcovii la foc mediu-mare.
Adăugați mazăre și șuncă de șuncă și acoperiți cu stoc cu câțiva centimetri. Aduceți la foc mic și gătiți aproximativ 1 oră până când supa este groasă și mazărea s-a dezintegrat aproape, dar nu chiar. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Îndepărtați șunca de șuncă și lăsați-o să se răcească. Trageți carnea din osul de șuncă și tăiați-o.
Garnisiți cu șuncă și piper.