Supa de mazăre verde răcită este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 77 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat această supă. Dacă aveți la îndemână castraveți, mentă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Încercați Supă De Roșii Răcită Cu Frișcă Verde Zeiță, Fasole Verde Refrigerată Italiano, și Făină de ovăz cu mere răcită anti-cancer și ceai verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați mazărea, apa, castraveții, ceapa, menta și smântâna într-un blender până se omogenizează. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și răciți 1 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Cum să Blanch mazăre: gatiti cantitatea dorită de mazăre dulce proaspete, mazăre de zăpadă, sau zahăr snap mazăre în apă sărată de fierbere pentru a acoperi 1-3 minute sau până la clare-licitație; scurgere. Plonjați în apă rece ca gheața pentru a opri procesul de gătire; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe