Supă de mazăre despicată vegană II

Supă de mazăre despicată vegană II
Vegan Split Pea Soup II este un fără gluten, primar și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 127 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o supă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână sare, țelină, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Rețete similare sunt Supă De Mazăre Despicată Vegană, Supă De Mazăre Galbenă-Vegetariană / Vegană, și Big Vegan Banana Split.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare. Gatiti si amestecati morcovul, ceapa, telina si curry timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
țelinățelină
Pudră De CurryPudră De Curry
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apa, mazărea și sarea. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 45 până la 50 de minute, sau până când este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista