Supă de mazăre de primăvară cu șuncă încrețită

Supă de mazăre de primăvară cu șuncă încrețită
Supa de mazăre de primăvară cu șuncă încrețită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 387 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de pădure, crutoane, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de primăvară cu mazăre și șalotă încrețită, Supă de stridii cu praz încrețit, și supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară.

Instrucțiuni

1
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați mazăre, bulion și 1 cană de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când mazărea este foarte moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Lucrând în loturi, dacă este necesar, supă de piure într-un blender și reveniți la cratiță. Se amestecă jumătate și jumătate și se condimentează generos cu sare și piper. Păstrați cald la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte. Saut sunca in loturi pana se rumeneste si se onduleaza in jurul marginilor, intorcandu-se o data, aproximativ 1 minut in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Supă de oală în boluri. Rupeți șunca în bucăți de mușcătură și adăugați câteva în fiecare castron. Împrăștiați crutoane peste supă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista