Supă De Linte Ridicol De Ușoară

Supă De Linte Ridicol De Ușoară
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de linte ridicol de ușoară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 230 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, cuburi de bulion de legume, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor extraordinar spoonacular de 91%. Încercați Tocană de linte și legume ridicol de ușoară, Cremă ridicol de ușoară de supă de Broccoli, și Lasagna Ridicol De Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați linte, apă și următoarele 7 ingrediente în oala sub presiune sau oală mare. Pentru gătit sub presiune, sigilați aragazul și aduceți la presiune ridicată. Gatiti sub presiune timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Se ia de pe foc și se lasă presiunea să scadă timp de 5 minute. Apoi, eliberați orice presiune rămasă și reveniți la foc foarte mic.
3
Adăugați roșii, piper și ambele săruri și gustați pentru a verifica condimentele. Dacă este necesar, adăugați mai mult după gust (am adăugat mai mult oregano și usturoi). Gatiti neacoperit cel putin 15 minute, adaugand mai multa apa daca pare prea groasa si amestecand des de jos. Se amestecă oțetul chiar înainte de servire. Pentru gătitul obișnuit, aduceți la fierbere, amestecați bine, acoperiți oala și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ o oră. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați apă suplimentară dacă începe să se usuce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați roșii, piper și ambele săruri și gustați pentru a verifica condimentele. Dacă este necesar, adăugați mai mult după gust (am adăugat mai mult oregano și usturoi). Gatiti neacoperit cel putin 15 minute, adaugand mai multa apa daca pare prea groasa si amestecand des de jos. Se amestecă oțetul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista