Supă De Linte Germană

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de linte germană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 223 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de dafin, semințe de chimen, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Linte Germană, Supă De Linte Germană, și Salată Germană De Linte (Linsensalat).
Instrucțiuni
Așezați linte într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Adăugați bulion de pui, frunze de dafin, morcovi, țelină, ceapă și șuncă. Condimentează cu sos Worcestershire, pudră de usturoi, nucșoară, sos de ardei iute, semințe de chimen, sare de țelină, pătrunjel și piper.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.