Supă de linte cu biscuiți cu brânză
Supa de linte cu biscuiți cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, biscuiți cu brânză, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Supă picantă de linte roșie cu brânză chapatis, biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, și Supă de linte cu mere de morcovi cu brânză de capră cu ierburi (luni fără carne).
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 35 până la 40 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă sarea.
Transferați 2 căni de amestec de linte în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se face piure. Se amestecă amestecul de piure în amestecul de linte rămas.
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale și acoperiți fiecare porție cu un Biscuit cu brânză.