Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte. Această rețetă face 50 de porții cu 48 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, cârnați oscar mayer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă de șuncă și linte, și Supă De Linte.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina si ceapa in cratita mare 8-10 min. sau până când slănina este crocantă și ceapa este crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați următoarele 5 ingrediente; se amestecă. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 25 până la 30 min. sau până când lintea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Linte
4
Se servește acoperit cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe