Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume rădăcină de iarnă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 389 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. 183 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită, Verdeață și supă de iarnă cu legume rădăcinoase, și Rădăcină De Legume De Iarnă Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați păstârnacul, morcovii, rădăcina de țelină, napii, cartoful dulce și dovlecelul de butternut într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Telina
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
3
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare kosher și 1/2 linguriță de piper. Aruncați legumele pentru a distribui uniform condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt ușor străpunse cu o furculiță, 30 până la 45 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Între timp, topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu. Se amestecă țelina și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la foc mic, neacoperit. Amestecați legumele prăjite și continuați să fierbeți timp de 10 minute. Pureați supa folosind un blender de imersie. Se amestecă jumătate și jumătate și se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar. Dacă supa devine prea groasă, adăugați mai mult bulion de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Jumătate și Jumătate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)