Supă De Legume Brânză

Supa de legume brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc v8, cartofi, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Brânză, Supă De Legume Brânză, și Supă De Legume Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ceainic de supă sau cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți și puneți deoparte.
Adăugați legume și apă în fierbător; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Adăugați sucul V8 și amestecul de vită; încălziți.
Adăugați brânză; gatiti si amestecati pana se topeste.