Supă de Hominy și porc cu sos Arbol Chile

Supă de Hominy și porc cu sos Arbol Chile
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Ciorba de Hominy și porc cu sos Arbol Chile ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână hominy, ridichi, coaste de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Supă de Hominy și porc cu sos Arbol Chile, Chile de Arbol Salsa, și Chile Toasted de Arrabrbol și salsa Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți căței de usturoi într-o tigaie mică și grea la foc mediu-mic până când începeți să se înmoaie și să se înnegrească în pete, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute. Se răcește și se curăță usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați în castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați semințe de susan în aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu-mic până devine auriu, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați semințe de susan în același castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați ardeii iute și 2 căni de apă clocotită într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați să stea până când ardeii iute se înmoaie și apa este rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
7
Scurgeți, rezervând lichid de înmuiere. Se toacă ardeii iute și se pune în blender cu semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați 1 cană de lichid de înmuiere rezervat; piure până aproape neted.
9
Adăugați ienibahar, usturoi și semințe de susan; piure până se omogenizează, adăugând mai mult lichid de înmuiere cu 1/4 cană la piureul subțire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
IenibaharIenibahar
UsturoiUsturoi
10
Se toarnă piureul în setul de strecurătoare peste castron; apăsați pe solide în strecurătoare pentru a extrage cât mai mult lichid posibil pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
1
Așezați picioarele porcilor, bucățile de porc dezosate și oasele gâtului într-o oală foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 12 căni de apă. Aduceți la fierbere, îndepărtând orice spumă gri de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați usturoi și sare; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 1 oră 45 de minute. Folosind clești, transferați picioarele porcilor, bucățile de porc dezosate și oasele în castron. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
4
Trageți carnea în bucăți mici din picioarele și oasele gâtului porcilor; aruncați oasele și cartilajul. Tăiați grosolan bucățile de porc dezosate. Întoarceți toată carnea în bulion în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați hominy; fierbeți supa 20 de minute pentru a amesteca aromele, degresând orice spumă de pe suprafață. Condimentează supa după gust cu mai multă sare. (Sosul și supa pot fi preparate cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți sosul. Se răcește ușor supa. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți supa înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
SupăSupă
SareSare
6
Supă de oală în boluri. Treceți sosul, limele, varza, ceapa și ridichile alături pentru a adăuga la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
VarzăVarză
VarVar
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
7
* Chile uscat subțire, roșu, lung de 3 inci, care este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista