Supă de Garbanzo de roșii cu orez

Supă de Garbanzo de roșii cu orez
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de Garbanzo de roșii cu orez ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 154 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, apa, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Garbanzo-Roșii Curry, Fasole Garbanzo ' N ' Orez, și Salată De Roșii De Fasole Garbanzo.

Instrucțiuni

1
Așezați roșiile tăiate cubulețe cu suc și apă într-o oală mare și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă orezul și morcovii și se condimentează cu chimen, praf de chili, piper roșu, sare și piper negru. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când orezul și morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei RoșuArdei Roșu
MorcovMorcov
ChimenChimen
OrezOrez
SareSare
3
Amestecați fasolea garbanzo în oală și continuați să gătiți 5 minute, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista