Supă de fasole neagră-roșii cu cremă de Cilantro-Lime

Supă de fasole neagră-roșii cu cremă de Cilantro-Lime
Supa de fasole neagră-roșii cu cremă de Cilantro-Lime ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 246 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez Cilantro-Lime, Supă De Fasole Neagră Cu Cremă De Coriandru, și Tacos De Quinoa Cu Fasole Neagră Cilantro Lime.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți slănina cu o lingură cu fante, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand telina este frageda. Se amestecă 3/4 linguriță de chimen, pudră de chile și usturoi; gatiti 1 minut. Se amestecă slănină, piper, fasole, roșii și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
TomateTomate
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
FasoleFasole
BulionBulion
ChimenChimen
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți jumătate din amestecul de fasole într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas; procesați până la omogenizare. Păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați smântâna, restul de 1/4 linguriță de chimen, coriandru, coajă și suc într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
ChimenChimen
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Stropiți crema peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista