Supă de fasole neagră-roșii cu cremă de Cilantro-Lime
Supa de fasole neagră-roșii cu cremă de Cilantro-Lime ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 246 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu mai puțin sodiu, chimen măcinat, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez Cilantro-Lime, Supă De Fasole Neagră Cu Cremă De Coriandru, și Tacos De Quinoa Cu Fasole Neagră Cilantro Lime.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o cratita mare la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie; pune slănina deoparte.
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand telina este frageda. Se amestecă 3/4 linguriță de chimen, pudră de chile și usturoi; gatiti 1 minut. Se amestecă slănină, piper, fasole, roșii și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Puneți jumătate din amestecul de fasole într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de fasole rămas; procesați până la omogenizare. Păstrați cald.
Combinați smântâna, restul de 1/4 linguriță de chimen, coriandru, coajă și suc într-un castron mic.
Stropiți crema peste supă.