Supă De Fasole Neagră Carib

Supă De Fasole Neagră Carib
Supa de fasole neagră Carib este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 69 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Funcționează bine ca o supă ieftină. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 26%. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de dimensiuni medii, adăugați fasole neagră uscată și 6 căni de apă, acoperiți și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră UscatăFasole Neagră Uscată
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o altă oală mare, încălziți uleiul de măsline și adăugați ceapa, usturoiul tocat și țelina tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
țelinățelină
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se sotează până se înmoaie legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Scurgeți și clătiți fasolea neagră înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
5
Adăugați fasole pre-îmbibată sau fasole conservată scursă și clătită în amestecul de legume împreună cu 2 căni de apă și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
LegumeLegume
BulionBulion
ApăApă
6
Adăugați piper cayenne și chimen măcinat. Acoperiți parțial oala și fierbeți la foc mic timp de 2 până la 2 1/2 ore sau până când fasolea este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Chimen MăcinatChimen Măcinat
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Supă de piure în loturi în robot de bucătărie sau blender. Întoarceți supa în piure în oala de stoc și fierbeți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați oțet, sherry, sos de soia și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
PiperPiper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se servește fierbinte cu o păpușă de smântână sau iaurt și ceapă verde tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SmântânăSmântână
IaurtIaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista