Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 400 de calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcov, fripturi de șuncă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru fasole:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Așezați fasolea, șunca, frunzele de dafin, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare, cu capac etanș.Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; folosind o lingură mare, degresați spuma pe măsură ce se ridică la suprafață.Se amestecă sare, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe rapid până când fasolea este fragedă, 1 1/2 până la 2 1/2 ore (dacă este necesar, se adaugă o cană suplimentară de apă și se continuă fierberea până când fasolea este fragedă); nu scurgeți fasolea.Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați friptura de șuncă (care a căpătat o culoare ciudată de fasole neagră), tăiați-o în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte.Pentru supa:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
4
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 8 litri la foc mediu până când strălucește, dar nu fumează; adăugați ceapă, morcov, țelină și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi și ușor rumenite, 12-15 minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați usturoi și chimen; gatiti, amestecand continuu, pana cand este parfumat, aproximativ 3 minute.Se amestecă fasole, lichid de gătit fasole, chili chipotle, sos adobo și bulion de pui.Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 30 minutes.To terminați supa: oală 1 1/2 căni de fasole și 2 căni de lichid în robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează și reveniți la oală.Se amestecă amidonul de porumb și apa într-un castron mic până se combină, apoi se amestecă treptat aproximativ jumătate din amestecul de amidon de porumb în supă; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional, pentru a se îngroșa complet.Dacă supa este încă mai subțire decât se dorește odată ce fierbe, amestecați amestecul de amidon de porumb rămas pentru a se recombina și amestecați treptat amestecul în supă, reveniți la fierbere pentru a se îngroșa complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și șunca rezervată.Ladă în boluri și trece garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsos adobo (din cutie de chili chipotle)sos adobo (din cutie de chili chipotle)8creveți și cu veneavocado cubuleteavocado cubulete0Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov mare, tocat (aproximativmorcov mare, tocat (aproximativ2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoaste de țelină medie, tocate (aproximativcoaste de țelină medie, tocate (aproximativ12 lingurițe de pudră de usturoiardei chipotle, însămânțat și tocatardei chipotle, însămânțat și tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmazăre congelatămazăre congelată2frunze de dafin uscatefrunze de dafin uscate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole neagră uscată, clătită și culeasăfasole neagră uscată, clătită și culeasă1buchetcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat51 litru de lapte integral, la temperatura camereicăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmchimen măcinatchimen măcinat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fripturi de șuncă, tăiate din coajăfripturi de șuncă, tăiate din coajă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie (1-2 tei)suc de lămâie (1-2 tei)2limes, pentru pene de varlimes, pentru pene de var1Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui cu conținut scăzut de sodiubulion de pui cu conținut scăzut de sodiu33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, tocată fin (2 cepe mari)ceapă, tocată fin (2 cepe mari)1(vinete)ceapă roșie, tăiată finceapă roșie, tăiată fin1Oreos dublu umplutsare, pentru marginile paharuluisare, pentru marginile paharului8creveți și cu vene3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1Bucăți de caramele Heath Barsare de masăsare de masă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)1Ceapa galbena medie, tocataparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista