Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 400 de calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână morcov, fripturi de șuncă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru fasole:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Așezați fasolea, șunca, frunzele de dafin, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare, cu capac etanș.Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; folosind o lingură mare, degresați spuma pe măsură ce se ridică la suprafață.Se amestecă sare, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe rapid până când fasolea este fragedă, 1 1/2 până la 2 1/2 ore (dacă este necesar, se adaugă o cană suplimentară de apă și se continuă fierberea până când fasolea este fragedă); nu scurgeți fasolea.Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Îndepărtați friptura de șuncă (care a căpătat o culoare ciudată de fasole neagră), tăiați-o în cuburi de 1/4 inch și puneți-o deoparte.Pentru supa:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 8 litri la foc mediu până când strălucește, dar nu fumează; adăugați ceapă, morcov, țelină și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi și ușor rumenite, 12-15 minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați usturoi și chimen; gatiti, amestecand continuu, pana cand este parfumat, aproximativ 3 minute.Se amestecă fasole, lichid de gătit fasole, chili chipotle, sos adobo și bulion de pui.Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, pentru a amesteca arome, aproximativ 30 minutes.To terminați supa: oală 1 1/2 căni de fasole și 2 căni de lichid în robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează și reveniți la oală.Se amestecă amidonul de porumb și apa într-un castron mic până se combină, apoi se amestecă treptat aproximativ jumătate din amestecul de amidon de porumb în supă; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional, pentru a se îngroșa complet.Dacă supa este încă mai subțire decât se dorește odată ce fierbe, amestecați amestecul de amidon de porumb rămas pentru a se recombina și amestecați treptat amestecul în supă, reveniți la fierbere pentru a se îngroșa complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și șunca rezervată.Ladă în boluri și trece garnituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista