Supă de fasole neagră

Supa de fasole neagră durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 391 de calorii, 20 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de oțet distilat Goya, foi de dafin Goya, chimen măcinat Goya și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ supă de linte neagră și fasole neagră, sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră).
Instrucțiuni
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați în oală chimen, usturoi, oregano și Sazon. Gatiti pana se simte parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vin; aduce la fierbere.
Adăugați 1 cană de apă, fasole, foi de dafin, zahăr brun și oțet; aduceți amestecul de fasole la fierbere. Se reduce la mediu-scăzut și se fierbe, neacoperit, amestecând din când în când, până când amestecul se îngroașă și ingredientele se îmbină, aproximativ 15 minute. Asezonați supa cu Adobo; aruncați frunza de dafin.
Împărțiți supa în mod egal în bolurile de servire.
Decorați cu ceapă și coriandru, dacă doriți.