Supă de fasole neagră

Supă de fasole neagră
Supa de fasole neagră durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 391 de calorii, 20 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de oțet distilat Goya, foi de dafin Goya, chimen măcinat Goya și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 95%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ supă de linte neagră și fasole neagră, sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) și sos de fasole neagră de casă (denumit sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră).

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Gătit Goya GoldenVin De Gătit Goya Golden
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați în oală chimen, usturoi, oregano și Sazon. Gatiti pana se simte parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați vin; aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1 cană de apă, fasole, foi de dafin, zahăr brun și oțet; aduceți amestecul de fasole la fierbere. Se reduce la mediu-scăzut și se fierbe, neacoperit, amestecând din când în când, până când amestecul se îngroașă și ingredientele se îmbină, aproximativ 15 minute. Asezonați supa cu Adobo; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
5
Împărțiți supa în mod egal în bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Decorați cu ceapă și coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista