Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 235 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare kosher, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte timp de 1 oră.
3
Scurgeți și rezervați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Într-o oală mare de supă încălziți uleiul la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Lipiți cuișoarele în jumătățile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se adaugă în oală cu frunzele de dafin, oregano, fasolea și cârligele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați apa și aduceți la fierbere completă. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, gătiți până când fasolea și carnea sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Trageți oala de pe foc și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scoateți cârligele din supă, lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
10
Scoateți carnea de pe cârlige, aruncând oasele, grăsimea și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Tăiați carnea în cuburi mici și rezervați. Pureați supa, cu un blender de imersie sau în loturi într-un blender până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se poate adăuga apă suplimentară la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
13
Adăugați sherry și oțet și combinați bine. Întoarceți supa la foc mediu și fierbeți cu carnea rezervată. Condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust. Pentru a servi, împărțiți supa între bolurile încălzite și acoperiți cu una sau mai multe garnituri, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch