Supă de fasole lima pentru bebeluși cu salvie crocantă
Supa de fasole Baby Lima cu salvie crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 7 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, morcov, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă De Fasole Lima.
Instrucțiuni
Sortați și spălați fasolea; puneți fasolea într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea și reveniți la tigaie.
Adăugați 7 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și frunze de dafin în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute.
Adăugați morcovul; gatiti 20 de minute sau pana cand fasolea si morcovul sunt fragede.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați frunze de salvie; saut 1 până la 2 minute sau până când este crocant.
Scoateți frunzele din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Gatiti baconul in aceeasi tigaie 4 minute sau pana cand este crocant. Se amestecă ceapa; saut 3 până la 4 minute sau până când este crocant.
Adăugați usturoiul și gătiți 3 până la 4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Scurgeți fasolea, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit într-un castron mic. Aruncați frunzele de dafin și întoarceți fasolea în tigaie.
Adăugați 1 cană de fasole în lichidul de gătit rezervat; se pasează cu o furculiță până când amestecul formează o pastă. Se amestecă bulionul, pasta de fasole, amestecul de ceapă, 1/2 linguriță sare, piper și jumătate de salvie mărunțită în fasole gătită. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când amestecul este bine încălzit (amestecul va fi gros).
Puneți supa în boluri individuale și presărați cu salvie rămasă sfărâmată.