Supă de fasole lima pentru bebeluși cu salvie crocantă

Supă de fasole lima pentru bebeluși cu salvie crocantă
Supa de fasole Baby Lima cu salvie crocantă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de supă. Această rețetă servește 7 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, morcov, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 17 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Supă de șuncă și fasole Lima, Supă De Fasole Lima, și Supă De Fasole Lima.

Instrucțiuni

1
Sortați și spălați fasolea; puneți fasolea într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 centimetri deasupra fasolei; aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 7 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și frunze de dafin în tigaie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați morcovul; gatiti 20 de minute sau pana cand fasolea si morcovul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
6
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați frunze de salvie; saut 1 până la 2 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Scoateți frunzele din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Gatiti baconul in aceeasi tigaie 4 minute sau pana cand este crocant. Se amestecă ceapa; saut 3 până la 4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați usturoiul și gătiți 3 până la 4 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Se ia de pe foc.
12
Scurgeți fasolea, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit într-un castron mic. Aruncați frunzele de dafin și întoarceți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați 1 cană de fasole în lichidul de gătit rezervat; se pasează cu o furculiță până când amestecul formează o pastă. Se amestecă bulionul, pasta de fasole, amestecul de ceapă, 1/2 linguriță sare, piper și jumătate de salvie mărunțită în fasole gătită. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 4 până la 5 minute sau până când amestecul este bine încălzit (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Puneți supa în boluri individuale și presărați cu salvie rămasă sfărâmată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 17 m.
Porții7
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista