Supă de Fasole Legume

Supă de Fasole Legume
Reteta Supa de legume cu fasole se poate face in aproximativ 40 de minute. Pentru 43 de cenți per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 110 calorii, 5 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Este perfect pentru toamna. Mergeți la magazin și cumpărați roșii fără sare, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 86%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Supă de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume, supă de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume și supă de fasole de legume .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, căleți ceapa, morcovii și țelina la foc mediu până când ceapa este moale, aproximativ 8 minute. Se amestecă apa, bulionul, roșiile, fasolea, orzul, pudra de usturoi și ardeiul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați spanacul; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista