Supă de fasole canară (Sopa de Frijoles Canarios)

Supă de fasole canară (Sopa de Frijoles Canarios)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole Canară (Sopa de Frijoles Canarios). O porție conține 322 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.96 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartoful, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană de fasole canară cu chiftele (Frijoles Canarios con Albondigas), Supă de fasole albă (Sopa de Frijoles Blancos), și Supă De Fasole Neagră (Sopa De Frijoles Negros) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți fasolea și aruncați orice resturi. Într-un robot de bucătărie, adăugați usturoi, ceapă, ardei gras roșu, ardei verde și scallion.In o oală mare la foc mediu, adăugați fasolea, apa, legumele procesate, bulionul de pui, morcovii și coastele de porc. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Coaste De PorcCoaste De Porc
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați chimenul măcinat, sazon Goya, cilantro și cartofi. Se fierbe timp de 30 până la 40 de minute mai mult sau până când fasolea este fragedă.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chimen MăcinatChimen Măcinat
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3
Se servește cu orez alb și hogao pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista