Supă De Fasole Albă Toscană De 30 De Minute

Supă De Fasole Albă Toscană De 30 De Minute
Supa de fasole albă toscană de 30 de Minute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 508 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2138 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano-reggiano, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă De Fasole Albă Toscană, Supă De Fasole Albă Toscană, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoi și fulgi de ardei roșu uscat și gătiți, amestecând constant până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bulion de pui, fasole și lichidul lor, tulpini de rozmarin, coajă de parmezan și frunze de dafin. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic, adăugați kale, acoperiți și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
KaleKale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Aruncați frunzele de dafin și tulpinile de rozmarin. Folosiți un blender manual pentru a purifica aproximativ o parte din fasole până când se atinge consistența dorită. Alternativ, transferați 2 căni de supă într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la omogenizare (începeți cu viteză mică și creșteți la mare pentru a preveni suflarea blenderului). Reveniți la supă și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă în boluri, se presară cu frunze de rozmarin tocate rezervate, se stropesc cu ulei de măsline extravirgin și o grătar de Parmigiano-Reggiano și se servește cu pâine prăjită crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista