Supă de fasole albă toscană a lui Emeril cu Broccoli rabe

Supă de fasole albă toscană a lui Emeril cu Broccoli rabe
Supa de fasole albă toscană a lui Emeril cu Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 322 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 13. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de ceapă tăiată cubulețe mici, coajă de brânză parmigiano-reggiano, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Broccoli rabe și supă de fasole albă, și Fasole Albă Toscană Și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de supă de 8 litri sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras, 1 linguriță de sare și lingurița de piper negru și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați usturoiul, ierburile italiene uscate și ardeiul roșu zdrobit și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bulionul, fasolea, coaja de parmezan, frunza de dafin și apa și aduceți la fierbere scăzută. Reduceți focul pentru a fierbe ușor și gătiți, parțial acoperit și amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, 45 până la 60 de minute.Folosind o lingură cu fante, transferați aproximativ 1 cană de fasole din oală într-un castron mic și zdrobiți-le cu spatele unei linguri. Întoarceți piureul de fasole în supă și adăugați restul de 1 lingură de sare. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și continuați să gătiți, neacoperit, până când bulionul se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ardeiul negru rămas, broccoli rabe și crenguța de rozmarin și continuați să gătiți până când broccoli rabe este doar fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6
Îndepărtați coaja de parmezan, frunza de dafin și crenguța de rozmarin și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Serviți supa în boluri largi, puțin adânci, garnisite cu parmezan ras și un strop de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras roșu tăiat cubulețeardei gras roșu tăiat cubulețe1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.broccoli rabe, capetele tulpinii dure tăiate, tocate în bucăți de mușcăturăbroccoli rabe, capetele tulpinii dure tăiate, tocate în bucăți de mușcătură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețețelină tăiată cubulețe2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiustoc de pui sau bulion de pui conservat cu conținut scăzut de sodiu0Bucăți de caramele Heath Barardei roșu zdrobitardei roșu zdrobit1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdressing lamaie piperdressing lamaie piper1Oreos dublu umplutierburi italiene uscateierburi italiene uscate2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1Coaja rasă de lămâieCoaja rasă de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec13creveți și cu veneUlei de măsline extravirgin, pentru stropireUlei de măsline extravirgin, pentru stropire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa cubuleteceapa cubulete1Parmigiano-coaja de brânză Reggiano, aproximativ 1-3 cmParmigiano-coaja de brânză Reggiano, aproximativ 1-3 cm3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii Parmigiano-brânză Reggiano, rasă fină (aproximativuncii Parmigiano-brânză Reggiano, rasă fină (aproximativ12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #49071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole albă uscată (cannellini, baby lima sau great Northern), clătită, culeasă, înmuiată peste noapte și scursăfasole albă uscată (cannellini, baby lima sau great Northern), clătită, culeasă, înmuiată peste noapte și scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții13
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista