Supă de fasole albă cu conopidă

Supa de fasole albă cu conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei iute Thailandezi, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Albă, Conopidă Și Slănină, Conopidă afumată și baie de fasole albă, și Salată De Conopidă, Fasole Albă Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță foarte mare, combinați fasolea lima cu 8 căni de apă și aduceți la fierbere.
Adăugați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când apa este aproape absorbită, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați restul de 11 căni de apă și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este foarte fragedă, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devin aurii, 3 minute.
Adăugați conopida și gătiți, amestecând, până când este bine acoperită cu usturoi și abia începe să se înmoaie, 3 minute.
Adăugați făina și aruncați pentru a acoperi. Amestecați conopida în supă, acoperiți parțial și continuați să gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă, 15 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați șalotele și cimbrul tocat și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Adăugați chimenul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul în supă; se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați sosul de pește cu ardeii iute. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru și turnați supa în boluri.
Serviți sosul pe lateral.