Supă de Escarolă fumurie și morcovi

Supă de Escarolă fumurie și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați escarola fumurie și supa de morcovi. O porție conține 224 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.22 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Hummus De Morcov Afumat, Supă De Escarole, și Supă de chiftele și Escarole.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, acoperiți fasolea cu apă rece și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și clătiți fasolea. Alternativ, acoperiți fasolea cu apă rece și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge și se clătește fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Într-o cratiță medie, combinați fasolea cu frunza de dafin și crenguțele de cimbru, acoperiți cu 4 căni de apă rece și aduceți la fierbere la foc moderat. Reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră. Aruncați frunza de dafin și cimbru, condimentați fasolea cu sare și lăsați-le să stea în lichidul lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Se amestecă escarola, se acoperă și se reduce focul la minim. Fierbeți supa până când escarola este doar fragedă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
EscarolaEscarola
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
8
Adăugați fasolea și lichidul lor de gătit și condimentați cu sare și piper. Gatiti supa pana cand fasolea se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
9
Într-un castron mic, combinați usturoiul, pătrunjelul și uleiul de măsline. Amestecați amestecul în supă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Faceți înainte: supa poate fi refrigerată până la 1 zi. Reîncălziți ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista