Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită

Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa prăjită de ghindă și nap. Această rețetă face 6 porții cu 207 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână usturoi, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită, Nap și spanac rozmarin" Risotto " dovleac ghindă umplut cu nuci pecan, și Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită Marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați dovleceii cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați untul de lingură de unt în fiecare cavitate și așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească pe tavă.Topiți untul rămas într-o oală de supă medie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
5
Adăugați prazul, țelina, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PrazPraz
6
Presărați amestecul cu zahăr. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Adăugați napii, bulionul, frunza de dafin și coriandrul, apoi aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim, condimentați cu sare și piper alb. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute, până când napii sunt foarte fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
CoriandruCoriandru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
NapNap
StocStoc
SareSare
8
Scoateți frunza de dafin.Scoateți carnea din jumătățile de dovlecei răcite direct în oala cu supă. Folosind un blender de imersie, piureați amestecul până când este foarte neted sau folosiți un blender standard care lucrează în loturi, dacă este necesar. Întoarceți supa în oala de supă (dacă utilizați un blender standard) și adăugați coniac. Aduceți supa la foc mic și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
9
Garnisiți cu frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
10
Se servește cald în boluri individuale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista