Supă De Dovlecei Și Napi De Ghindă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa prăjită de ghindă și nap. Această rețetă face 6 porții cu 207 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 75 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână usturoi, coniac, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită, Nap și spanac rozmarin" Risotto " dovleac ghindă umplut cu nuci pecan, și Supă De Dovlecei De Ghindă Prăjită Marocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați dovleceii cu sare și piper alb.
Așezați untul de lingură de unt în fiecare cavitate și așezați jumătățile de dovlecei pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați-l să se răcească pe tavă.Topiți untul rămas într-o oală de supă medie setată la foc mediu.
Adăugați prazul, țelina, morcovii și usturoiul.
Presărați amestecul cu zahăr. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute, până se înmoaie.
Adăugați napii, bulionul, frunza de dafin și coriandrul, apoi aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la minim, condimentați cu sare și piper alb. Acoperiți și gătiți încă 20 de minute, până când napii sunt foarte fragezi.
Scoateți frunza de dafin.Scoateți carnea din jumătățile de dovlecei răcite direct în oala cu supă. Folosind un blender de imersie, piureați amestecul până când este foarte neted sau folosiți un blender standard care lucrează în loturi, dacă este necesar. Întoarceți supa în oala de supă (dacă utilizați un blender standard) și adăugați coniac. Aduceți supa la foc mic și reglați condimentul.
Garnisiți cu frunze de țelină.
Se servește cald în boluri individuale